top of page

Η πρόταση του μήνα Ιανουαρίου 2017 - Η τέχνη του να έχεις πάντα δίκιο Schopenhauer Arthur

Η κριτική του Writecraft

Περιεχόμενο: ★★★☆☆

Τιμή: ★★★★☆

Εκδόσεις: ★★★☆☆

Λαμβάνοντας αυτό το εκπληκτικό δώρο, δε μπορούσα να αντισταθώ από το να μη το διαβάσω μέσα σε ένα διάστημα ωρών. Ο τίτλος του είναι αρκετά δελεαστικός και είμαι αρκετά ικανοποιημένη από το εξώφυλλο. Χρώματα που θα με προσέγγισαν να το αγγίξω αν το έβλεπα μπροστά μου και τα μικρά και μη υπερβολικά γυαλιστερά ανάγλυφα του να μη το αφήσω από τα χέρια μου.

Ως προς τη κατηγορία του και έχοντας ξανά διαβάσει δοκίμιο, δε θα έλεγα πως πληρεί τις προϋποθέσεις για να καλύψει το θέμα. Όμως είναι ένα ικανοποιητικό εγχειρίδιο το οποίο ίσως να μην αναλύει στο έπακρο τη τέχνη του να έχεις πάντα δίκιο, αλλά σίγουρα το προσεγγίζει σε ένα τεράστιο βαθμό. Η αρίθμηση των θεμάτων το κάνει να φαίνεται αρκετά οργανωμένο, αντίκρισα νομίζω 2 τυπογραφικά λάθη. Η συγγραφή του είναι προσιτή για έναν απλό αναγνώστη και οι σημειώσεις αρκετά εύστοχες.

Η βιβλιογραφία που αναγράφεται, δίνει την ευκαιρία στον αναγνώστη να ψάξει παραπάνω κάποια πράγματα. Από εκεί και πέρα τα παραδείγματα που δίνει βοηθούν στη κατανόηση της θεωρίας. Μπορώ να πω πως δεν είναι κουραστικό στην ανάγνωση, προσωπικά ήθελα να το διαβάσω όλο όσο πιο γρήγορα μπορούσα, γιατί το περιεχόμενο του ήταν αρκετά ενδιαφέρον.

Είναι ένα βιβλίο που σίγουρα δε θα έπρεπε να λείπει από καμιά βιβλιοθήκη.

Αποκτήστε το τώρα από τη σελίδα του Ianos σε τιμή Web

Πατήστε εδώ

Προτεινόμενα
Πρόσφατα
Ετικέτες
Noch keine Tags.
bottom of page